Laatste dagje Zandvoort

Op 18 januari maakten wij een mooie wensrit naar Zandvoort met mevrouw Jennissen. Onlangs ontvingen wij van haar familie nog een liefdevol bericht over deze dag.

Lees meer

Laot ós naor ut Zuuje gaon

Vorige maand verzorgden wij een wensrit voor de heer Vijgenboom. Tijdens deze bijzondere dag is er geld ingezameld voor onze stichting. Wij willen de familie nogmaals bedanken voor dit mooie gebaar!

Lees meer

Daar bij die molen

Vandaag reden we de wensrit van mevrouw Teunissen, die graag een bezoek wilde brengen aan de molen en forellenkwekerij in Blitterswijck.

Lees meer

Speciale rit met dubbele gevoelens…

Rond half twee kwam de wensambulance met onze vrijwilligers John en Rini voorrijden bij de wensvragers Henk en Riny in het mooie plaatsje America. Voor een bijzondere rit met een lach en een traan....

Lees meer

Wensrit Renesse

Het was de wens van de heer en mevrouw van Meegen om nog één keer naar Renesse te gaan. Samen met hun gezin en onze vrijwilligers gingen zij op stap.

Lees meer

Terugblik Kerstconcerten André Rieu

We blikken nog een keer terug op de mooie reeks kerstconcerten van André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, waar wij met maar liefst 10 wensvragers bij aanwezig mochten zijn.

Lees meer

Een kleine wens met een grote impact

En dan komt het moment dat je toe moet geven dat je vader niet langer thuis kan blijven en naar een hospice moet. Een moeilijke beslissing als je niet weet wat een hospice eigenlijk inhoudt......

Lees meer

Bijzonder afscheid van collega's

Op maandag 28 november kregen we een spoedoproep: De heer van de Putten wilde graag nog een keer naar zijn werk om zijn collega’s te bezoeken. Daarna zou hij graag nog even naar zijn huis gaan.

Lees meer

Nog een keer op bezoek bij André Rieu

Afgelopen week overleed Henk Lievestro. Een bezoek aan het concert van André Rieu en zijn orkest was zijn grootste, laatste wens. Wij brachten hem erheen in juli van dit jaar.

Lees meer

Een eenvoudige wens met veel betekenis

Onze wensvrager Antje Visser wilde graag nog een keer een bezoek brengen aan het graf van haar man op de algemene begraafplaats in Brunssum. Hij is medio 2021 overleden.

Lees meer

Lang gekoesterde wens komt in vervulling

Onze wensaanvragers hadden de wens om nog een keer op bezoek te gaan bij hun goede vriendin in Amsterdam. Wij brachten deze langgekoesterde wens in vervulling. Lees hier verder..

Lees meer

Overhandiging speciale strandbrancard

Gisteren werd door de Clement Group in Weert een speciale strandbrancard aan ons overhandigd. Een bijzonder apparaat dat zo veel meer kan betekenen voor onze wensvragers”, aldus Hay Trienekens.

Lees meer

Kleine moeite, groot plezier!

Onze wensvragen wilde graag de trouwdag van zijn geliefde kleinzoon bijwonen. Onze vrijwilligers Resie, Betteke en Winfried mochten deze wens in vervulling laten gaan en schreven dit mooie verslag.

Lees meer

Nog een keer een kaarsje opsteken

Nog één keer een kaarsje opsteken, zoals vroeger vrijwel elke zondag… Voor onze wensvrager, de heer Philipsen, is Kevelaer een bijzondere plek. Wij gingen met hem en zijn gezin op pad

Lees meer

Een bijzondere dag tussen de dieren

Ze hebben heel veel dierentuinen in binnen- en buitenland al bezocht, maar de GaiaZOO ontbrak nog aan hun lijstje. Wij brachten mevrouw en haar man ernaartoe.

Lees meer

Een dag met een gouden randje

30 jaar vriendschap! Twee vriendinnen wilden dit bijzondere feit graag samen vieren. Onze vrijwilligers reden met hen naar de kust. Wij ontvingen een lief verslag van onze wensvrager...

Lees meer

Nog een keer terug naar huis

Het was een bijzonder weerzien afgelopen week tussen onze wensvrager en zijn familie. Zelfs de kat deelde mee in de feestvreugde. De blijdschap van meneer en zijn kat was prachtig om te zien.

Lees meer

Van Duitsland, via Oostenrijk naar zee.

Afgelopen maandagochtend, 25 juli, werden onze vrijwilligers Paul en Rob hartelijk door mw Posthumus en haar dochter begroet. Ze zaten helemaal klaar voor haar wens om nog een keer naar zee te gaan.

Lees meer

Bijzonder gewone dingen

Dankzij de inzet van de wensambulance krijgen twee goede vrienden die beide ernstig ziek zijn de kans om elkaar nog één keer te ontmoeten...

Lees meer

Rijden voor Geluk

Zondagochtend vertrokken vrijwilligers Noud, Frank, Marion, Mia, Rob en Marianne in alle vroegte met 3 Limburgse Wensambulances naar Haaksbergen.

Lees meer

Bezoek aan oude woning en kerkhof

De 79-jarige meneer Jan had een hele grote wens: hij wilde graag nog een keer een bezoek brengen aan het graf van zijn echtgenote en nog een keer terug naar zijn eigen woning.

Lees meer

bezoek aan orchideeën kwekerij

Woensdag 11 mei werden twee wensvragers uit een gezin (waarvan de wensvragers te kennen hebben gegeven anoniem te willen blijven) door Paul en Rini opgehaald bij hun thuis.

Lees meer

Bezoek aan oude woning

Dinsdagmiddag kwam er een spoedaanvraag binnen voor de 69-jarige André. Hij wilde graag nog een keer naar zijn woning en daar in alle rust genieten.

Lees meer

Laatste bezoek

Laatste bezoek - Waar zouden sportclubs zijn zonder de onvoorwaardelijke inzet van vrijwilligers? Nergens, weten ze in Meijel. Bij de plaatselijke voetbalclub RKMSV konden ze sinds mensenheugenis

Lees meer

Freedom

Vandaag, Woensdag 3 november 2021 gaat Gosia naar de 'vrijheid'. Gosia voelt zich vrij wanneer ze de zee, de wind en zand voelt.

Lees meer

Archief

Back To Top