“Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart”

Zondag 22 januari was voor ons een dag om nooit te vergeten. We zijn met vrienden, familie en de vrijwilligers Annelie en Paul naar de Vrienden van Amstel Live in Ahoy geweest. Margret is al een langere tijd ongeneeslijk ziek en gaat de laatste tijd achteruit, waardoor het niet meer mogelijk was om zelf naar Ahoy te gaan. Lieve vrienden van ons hebben de wensambulance daarom gevraagd om een onvergetelijke dag voor Margret te regelen. 

Al meerdere keren zijn wij met een vaste groep bij de Vrienden van Amstel Live geweest. De Hollandse nummertjes, gezelligheid, lieve mensen om je heen doen Margret stralen. Dit wilde Margret heel graag weer gaan meemaken. En die wens is uitgekomen door de wensambulance. 

Vrijwilligers Annelie en Paul van de wensambulance kwamen op zondagmiddag bij ons thuis om Margret op te halen. Vrienden en familie kwamen ook bij ons thuis om samen te vertrekken naar Rotterdam. Toen we vertrokken stond de hele buurt buiten om Margret veel plezier te wensen en uit te zwaaien. Dit was een mooi moment. In de avond kwamen we om 19.30 uur aan bij Ahoy. Margret had goed kunnen rusten in de ambulance, waardoor ze volop kon genieten van de show. We hebben er met zijn allen een feestje van gemaakt: polonaise, zingen, grote ballonnen de lucht in duwen, dansen, arm in arm en heel veel liefde! Naast een onvergetelijke dag was het ook een emotionele dag, omdat het naar alle waarschijnlijkheid toch de laatste keer gaat zijn dat Margret naar de Vrienden van Amstel Live kon gaan samen met haar vrienden en familie. Een dag met een lach en een traan, maar wat hebben we genoten. Van deze dag kan Margret nog heel lang nagenieten. 

Annelie en Paul, enorm bedankt voor al jullie goede hulp. Zonder jullie was dit niet meer gelukt. Margret, familie en vrienden zijn jullie heel erg dankbaar. Een dag waarop mooie herinneringen zijn gemaakt. 

“Er is niets dat voorgoed verdwijnt, als men de herinnering bewaart”

Foto's