Na sluitingstijd naar de dierentuin in Arnhem… een prachtige avond!

Dankzij de Wensambulance en onze vrijwilligers Annelie en Richard was het mogelijk de lange reis te maken. Lucas en Lotte vertellen zelf hun verhaal….

Wij, Lucas en Lotte, waren door Spierziekten Nederland uitgenodigd om naar Dreamnight at the Zoo te gaan in Arnhem, maar wij wonen helemaal in het puntje van Nederland. Dat was dus heel ver rijden. Jammer genoeg kunnen wij niet echt goed rechtop zitten en het was dus niet echt mogelijk om te gaan. Totdat de wensambulance ons wilde brengen, helemaal naar Arnhem en Lucas kon ook nog blijven liggen, zodat hij geen aanvallen kreeg in de dierentuin. Hoe cool is dat! 

Er was toen we aankwamen een drumband en we gingen als eerste naar de pinguïns, die waren super cute. Ook was er wat lekkers te eten en drinken en genoeg fruit. Dat vinden wij altijd heel lekker. Lotte gaf nog even de giraf te eten en Lucas maakte vriendjes met een echte leeuw! Lotte had een groot doel en dat was schminken en wat was ze mooi geworden. Lucas heeft enorm kunnen genieten, geen zorgen om drukte of pijn en die gekke Lotte en Annelie maakten hem heel vaak aan het lachen. Ze gingen zelfs samen van de glijbaan af en hebben speciaal voor Lucas heel hard gegild. Richard heeft heel goed voor Lucas gezorgd en de brancard overal naartoe geduwd. Dat was heel zwaar. We hebben nog heerlijk frietjes gegeten in de dierentuin en toen was het tijd om naar huis te gaan. 

Op de terugweg werden we nog verrast door Annelie en Richard met een ijsje bij Mcdonald’s en het was al 10 uur in de avond. We kwamen daarna heel laat thuis, maar wat hebben we genoten.We kunnen nu weer door en we vinden Annelie en Richard superlief. We willen ook nog een keer ‘Dankjewel’ zeggen aan hun en de wensambulance. Ook van papa en mama. Het was echt superleuk! 

Heel veel liefs van Lucas (10) en Lotte (8)

Foto's