Een wedstrijd van FC Twente live zien… de wens van vader Johan!

De dochters van Johan schreven onderstaand verslag:

Wij (Chynthia en Sylvia) hadden een wens ingediend bij de Wensambulance voor onze vader (Johan). Hij wilde heel graag een wedstrijd van FC Twente zien in stadion De Grolsch Veste, maar door zijn gezondheid was het helaas niet mogelijk. Hij had nooit gedacht dat hij nog een keer daarheen kon gaan. Maar dankzij de Wensambulance kon deze wens in vervulling gaan.

Om 10.15 uur stond de Wensambulance voor de deur, met de twee geweldige vrijwilligers. Onze vader wist enkel dat wij met zijn drieën weg zouden gaan, maar waarheen was voor hem toen nog een verrassing.Onze vader kreeg op dat moment te horen dat hij naar het stadion van FC Twente ging voor de wedstrijd tegen Heerenveen. Dit vond hij geweldig, aangezien hij groot fan is van de club.De reis van Geleen naar Enschede ging van start. Tussendoor hebben we nog een stop gemaakt, om nog lekker wat te drinken in de buitenlucht. 

Toen wij bij het stadion aankwamen, werden wij warm ontvangen met drinken en hapjes.. en niet te vergeten een sjaal, een shirt en de kaartjes van alle spelers. Wij mochten in een Skybox zitten. De wedstrijd kon beginnen, met een prachtig uitzicht. Het duurde niet lang of FC Twente stond voor tegen SC Heerenveen.

Toen de wedstrijd afgelopen was, stond opeens zijn favoriete speler achter onze vader, genaamd Lars Unnerstall. Tijdens deze onverwachte ontmoeting ontving hij een T-shirt van de speler, dat hij altijd al had willen hebben. Wij hebben gelachen, gehuild en het belangrijkste: enorm genoten van deze dag en zullen dit nooit vergeten. Dit was namelijk een onvergetelijke emotionele mooie dag!

Foto's