Samen terug naar dierbare herinneringen in Vlissingen

De plaats waar ze samen vele mooie herinneringen aan hebben.  Onderweg hebben we in Heerle, een dorp bij Bergen op Zoom, Leo de broer van Betsie en zijn vrouw Agnes opgehaald waarna we samen naar de boulevard van Vlissingen zijn gereden.
We worden voortreffelijk ontvangen door het personeel van het Fletcher Hotel. We mogen onze ambulance met aanhanger op hun parkeerdek parkeren. Jan heeft een fotograaf geregeld en op de boulevard worden de nodige kiekjes genomen. Met name het windorgel is daarvoor een mooie plek. Door de kracht van de wind is er steeds volop “orgelmuziek” te horen. 
Heerlijk uitwaaien op de boulevard en genieten van de zee, de wind en de zeeschepen. Het is voor wensvraagster, Jan, Leo en Agnes een fijne dag, waar ze met veel plezier op terugkijken.
 Laat in de avond wanneer we weer  terug in Helden zijn, zegt Betsie “wat een mooie dag, ik had niet gedacht dit nog een keer mee te kunnen maken. Samen met Jan broer Leo en Agnes naar zee”. Ook voor de korte termijn waarop dit is geregeld is, krijgen we van Betsie en Jan veel lof.Het was een mooie dag!
Nu met spanning wachten op de resultaten van de fotosessie.

Foto's