Een laatste bezoek aan stichting Gehandicaptenzorg Limburg

Op 17 februari haalden onze vrijwilligers Frans en Carin de heer Sjaak Kessels thuis in Reuver op voor zijn wensrit naar Swalmen. Sjaak bezocht daar sinds enkele jaren drie keer per week het Activiteitencentrum, waar hij zich bezig hield met ontspannende activiteiten, zoals schilderen, puzzelen, koken en gipsfiguren maken. Enkele weken geleden werd Sjaak onverwacht ernstig ziek, waardoor hij niet in de gelegenheid was afscheid te nemen van de medewerkers en andere bezoekers van het Activiteitencentrum. Met behulp van de Wensambulance was dit alsnog mogelijk.   
De medewerkers van het Activiteitencentrum ontvingen Sjaak en zijn begeleiders enthousiast en gastvrij, in een gezellige carnavalssfeer. Ze namen de tijd voor elkaar en praatten gezellig bij.

Wij kregen een lief dankwoord van de familie: ‘Namens Sjaak en zijn zoon Patrick: heel heel hartelijk dank. Het is mede door de vrijwilligers van de Wensambulance en het personeel van SGL Swalmen een onvergetelijke emotionele, maar ook een geweldige mooie dag geworden. Dank, dank, dank!’
Jan Kessels

Foto's