Een prachtige donatie voor onze stichting van de familie van Meegen.

Afscheid nemen van een dierbare is ontzettend zwaar en verdrietig. Afscheid nemen van twee dierbaren tegelijk… daar zijn gewoonweg geen woorden voor. 

In januari plaatsten wij al een bericht over de wensrit voor de heer en mevrouw van Meegen. Gisteravond ontvingen wij van de familie een prachtige donatie. De familie schreef hierbij het volgende verslag: Afgelopen januari kregen we het verschrikkelijke nieuws dat pap niet lang meer te leven had en zijn lichamelijke situatie per dag verslechterde. Ook ons mam was ziek en samen gaven ze aan nog 1 wens te hebben. Nog één keer met het hele gezin naar Renesse, de badplaats waar pap en mam al vele jaren kwamen. Zelf met de auto was geen optie, deze reis kon pap niet meer maken. Zo kwamen we bij de wensambulance uit. Zij hadden alle tools om pap wel naar Renesse te kunnen rijden. Het was kort dag, het zou binnen een week moeten lukken…. 

Dat bleek geen probleem voor de wensambulance, wat een fantastische organisatie!! In het weekend gingen we al naar Renesse. Op zondag 29 Januari kwamen Noud en Marianne al vroeg aan om ons op te halen. Pap kon in de ambulance liggen, zodat deze rit voor hem ook te doen was. Mam kon met ons mee in de auto. Wat hebben pap en mam van deze dag  in Renesse genoten. Noud en Marianne hadden alles tot in de puntjes geregeld en voldeden met alle rust aan de wensen van pap en mam. Een herinnering die voor ons nu onbetaalbaar is! Hoe ziek pap ook was, hij was zo dankbaar dat hij met zijn laatste krachten een (dank)berichtje op facebook wilde plaatsen! Want veel mensen zien het misschien niet, maar vaak is het een van de laatste wensen die door de vrijwilligers van de wensambulance worden ingewilligd.

Pap en mam waren er dan ook duidelijk over dat ze bij hun afscheid geen bloemen wilden, maar een donatie aan de wensambulance zodat ze dit geweldige werk door kunnen blijven zetten voor zoveel andere mensen met wensen! En dat is gelukt, maar liefst 1500 euro is er gedoneerd! Geld dat op de perfecte plaats terecht komt! Noud, Marianne en alle anders vrijwilligers van de Wensambulance, super dankjewel voor jullie mooie werk!

Foto's