Een bijzonder afscheid van een dierbare

Afgelopen zaterdag haalden onze vrijwilligers Dimitri en Cristel mevrouw Horbag en haar zoon op in ziekenhuis Zuyderland, nadat er een aanvraag voor een spoedrit was binnengekomen. 
Mevrouw wilde graag afscheid nemen van haar echtgenoot die plotseling was overleden. Door ernstige pijnklachten was zij niet in staat om zittend vervoerd te worden. In het mortuarium in Landgraaf heeft de familie de tijd en ruimte gekregen om samen te zijn. Omdat de pijnklachten van mevrouw niet verminderden en zittend vervoer wederom niet mogelijk  was, hebben wij de daaropvolgende woensdag nog een rit voor mevrouw verzorgd. Vrijwilligers Rob en Cristel hebben mevrouw weer opgehaald in Zuyderland en samen met haar zoon naar het Crematorium in Kerkrade gebracht. Daar heeft zij, samen met haar familie en dierbaren, op een waardige manier afscheid van haar man genomen. Na de crematie heeft mevrouw nog fijn kunnen napraten met de aanwezigen. Het heeft haar goed gedaan dat ze lijfelijk aanwezig kon zijn. Kostbare momenten! 
Aansluitend hebben wij haar naar Adelante gebracht, waar mevrouw gaat revalideren. Daar hebben we afscheid van haar genomen en haar een goed herstel gewenst.
Mevrouw en haar familie waren erg blij dat beide wensritten mogelijk waren.

Foto's