Bij de Stichting Wensambulance Limburg zijn vele soorten wensen mogelijk. Groot of klein, voor jong of oud. Stichting Wensambulance Limburg stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking. Naast het vervoer met de ambulance neemt stichting Wensambulance Limburg ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. Waar de wens ook naartoe gaat, er gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Daarnaast is er uiteraard ook plek voor een familielid om mee te gaan.

Wilt u een wens indienen, of kent u iemand in uw naaste omgeving die graag nog een laatste wens wil (laten) vervullen en waarbij regulier vervoer niet mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Wij doen er alles aan om deze wens te vervullen

U kunt een wensrit aanvragen door het wensenformulier via onze website in te vullen.

Van iedere wens maken wij in overleg met de wensvragen een (kort)verslag dat wij willen delen op onze social media kanalen en op deze website. Daarvoor vragen altijd vooraf toestemming om de gemaakte foto's of videobeelden te delen. Door dit toestemmingsformulier in te vullen geeft u ons toestemming!

Laatste tweets

Facebook

Back To Top