Onze Stichting verwelkomt nieuwe vrijwilligers!

Uiteraard mag je als vrijwilliger van onze stichting niet meteen een wensrit uitvoeren, er volgt eerst een trainingsdag. Gisteren namen 15 enthousiaste vrijwilligers deel aan deze dag. Ze kregen instructie over onze wensambulance, er werd geoefend met de brancard en natuurlijk volgde er ook een rijtraining. Het was mooi om te zien hoe gemotiveerd iedereen was! 

Na de trainingsdag loopt elke vrijwilliger nog een dag als derde persoon mee met een wensrit. Sommigen doen dit zelfs meerdere keren. Pas als een vrijwilliger zich zeker genoeg voelt om zelf een wensrit uit te voeren, dan wordt hij/zij door onze wensco√∂rdinatoren ingepland. 

Anje Olaerts, bedrijfsfysiotherapeut, was gisteren ook aanwezig. Zij ziet erop toe dat onze vrijwilligers een goede houding aannemen tijdens hun werkzaamheden om overbelasting en blessures te voorkomen. Anje maakte onderstaande impressie van de dag. 

Nieuwe en natuurlijk huidige vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet gisteren en op naar nog vele mooie wensritten! Wist u dat u via onze website www.wensambulancelimburg.nl heel eenvoudig een wens kunt aanvragen?

Foto's