Naast het vervoer met één van onze speciaal ingerichte ambulances neemt de Stichting ook de begeleiding tijdens deze dagen voor haar rekening. Bij elke wens gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Wensambulance Limburg draait op een grote groep enthousiaste en professionele vrijwilligers. Zonder hen kan onze stichting niet bestaan. Het team bestaat voor een groot deel uit mensen werkzaam bij politie, ambulance, brandweer en ziekenhuis. Maar ook mensen met een andere achtergrond, van administratiemedewerker tot communicatieprofessional.

Wij hechten veel waarde aan een goede en zorgvuldige selectie van nieuwe vrijwilligers. Onze vrijwilligers zijn namelijk het visitekaartje van onze stichting. Derhalve zal er met iedere potentiële vrijwilliger een persoonlijk gesprek plaatsvinden. Omdat we met kwetsbare mensen werken stellen we daarnaast ook een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) verplicht. Op dit moment hanteren we een wachtlijst voor vrijwilligers.

OOK VRIJWILLIGER WORDEN?
Stuur dan je motivatie en cv naar info@wensambulancelimburg.nl. We zien je aanmelding graag tegemoet!


GEDRAGSREGELS
Wij hebben een duidelijk beeld van wie we zijn en hoe we gezien willen worden: een wensenstichting waarvan de werkwijze gebaseerd is op integriteit, wederzijds vertrouwen, fatsoensnormen, respect en veiligheid. Als leidraad voor de manier waarop wij graag willen dat onze medewerkers, vrijwilligers en stagiair(e)s zich tijdens hun werkzaamheden gedragen hebben we gedragsregels opgesteld. In feite normale omgangsvormen, met enkele extra aandachtspunten vanwege de aard van onze doelgroep. Deze gedragsregels zijn zowel van toepassing op de omgang met wensvragers, hun familie en naasten als met collega’s, vrijwilligers en relaties. De gedragsregels zijn in overeenstemming met de missie, visie en het beleid van Stichting Wensambulance Limburg. We verwachten van elke medewerker, vrijwilliger of stagiair(e) dat hij/zij op de hoogte is van de gedragsregels en deze respecteert en naleeft.
Klik HIER om de gedragsregels te downloaden!

Laatste tweets

Facebook

Back To Top