Op bezoek bij de dolfijnen

Mijn tante had een wens ingediend bij de Wensambulance voor ons mam (Ria). Zij wilde heel graag nog eens naar het dolfinarium in Harderwijk. Dankzij de Wensambulance kon deze wens in vervulling gaan.

Om 8:45 uur op 27 juli kwam de Wensambulance voorrijden met de toppers Annelie en Erik. Met zijn 5en (pap, mam, Annelie, Erik en ik) gingen we op weg naar Harderwijk. Daar troffen we mijn gezin en dat van mijn zus. Gezamenlijk bezochten we als eerste de dolfijnenshow Oceanica. Daar werd mam vooraan neergezet met een spatscherm over zich. Er was immers spettergevaar. Vervolgens hebben nog diverse shows bezocht waaronder; de zeemeerminshow,  de stellerzeeleeuwenshow en de walrussenshow. Ook hebben we roggen en haaien geaaid. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het al kwart voor 5. Om de dag goed af te sluiten hebben we met zijn allen nog een pannenkoekenrestaurant bezocht. Na een goed gevulde maag vertrokken we weer op weg naar huis.

Mam heeft erg genoten van de dolfijnen, het samenzijn en de kleinkinderen. Dankjewel Annelie en Erik voor jullie aandacht, zorg en begeleiding. Wij hebben als familie een fantastische dag gehad! Deze herinneringen neemt niemand ons meer af. 

Foto's