Mieterse dag gewenst!

Een mailtje naar de Wensambulance was voldoende om deze hartenwens in gang te zetten, binnen een termijn van een paar dagen. 

Eindelijk was het zaterdag 3 juni dan zover: Na haar middagdutje meldden Christel en Marcel zich met brancard.De reis op zich was al een belevenis, maar haar thuiskomst, waar de koffie al geurde en de aardbeienvlaai met slagroom lokte, was een waar feest. De zon scheen volop op deze schitterende dag en de tuin stond in volle bloei.Kinderen en kleinkinderen waren aanwezig, bekenden en buren brachten een bezoekje. Het was een grote verrassing dat haar vriendinnen, met wie ze al 85 jaar (!) bevriend is, ook aanwezig waren en meters gespreksstof meebrachten. Het werd een heel ontspannen gezellige middag, waarna we nog een paar voor haar belangrijke locaties bezochten voordat we de terugreis aanvaardden. Het hele avontuur werd begeleid met de nodige humor door de twee hartelijke, zorgzame, kundige vrijwilligers die iedere wens uit haar ogen lazen. Grand chapeau voor jullie!

Mam kan er nog steeds niet over uit wat voor een ‘mieterse’ dag het was. It was good to touch the green, green grass of home. Iedereen heeft genoten. 

Een mooie herinnering is geboren. Onze dank is groot!

Foto's