Onze vrijwilligers zijn goud waard!

Tijdens de wensritten zijn onze chauffeur en begeleider ons visitekaartje in het directe contact met de wensvrager en zijn familie. Achter de schermen zorgen dagelijks coördinatoren, trainers, een wagenparkbeheerder, communicatieadviseurs en vele anderen dat de wensritten vlekkeloos kunnen plaatsvinden en onze Stichting onder de aandacht van wensvragers, hun dierbaren en sponsoren wordt gebracht. 
Wij zijn enorm trots op onze vrijwilligers! Zij vervullen een dankbare en soms moeilijke taak.
Heb jij interesse om je ook in te zetten als vrijwilliger bij de Wensambulance? Meld je dan aan door je gegevens te mailen naar info@wensambulance.nl.

Desirée, een van onze vrijwilligers, omschreef na de wensrit op 2 juli naar Oostkapelle recht uit het hart wat een wensrit met je kan doen…

“IK ZOU DIT NIET KUNNEN!” Ik hoor het vaak. Ik begrijp het... ieder heeft zijn eigen kunnen en kennen. Ik zou het niet KUNNEN láten. Voor mij en mijn collega's zijn dit zo'n bijzondere dagen.
Op pad gaan met een bijzonder warm, liefdevol gezin, waar je een dag bij mag horen. Even proberen te ontzorgen, mooie herinneringen maken. 
En soms mag je zo dichtbij komen... dat sla je op in je hart ??en raak je nooit meer kwijt. Iedereen weet het! Gezondheid is het allerbelangrijkste.
Maar op zo'n dag voel je het ook en dat maakt je een héél dankbaar en rijk mens.

Foto's