Terugblik concerten André Rieu

Wij zijn zo dankbaar dat we er weer bij mochten zijn. Het is onbetaalbaar om te zien hoe onze wensvragers genieten. Avond na avond wordt er tijd gereserveerd voor onze wensvragers. The Platin Tenors en de piccolo’s komen altijd langs voor een praatje en een foto. 

Wij willen iedereen bedanken die eraan bijgedragen heeft het dit jaar wederom zo’n groot succes te maken! Allereerst natuurlijk André en Pierre, alle orkestleden, zangers en zangeressen, piccolo’s en alle medewerkers die minder zichtbaar hun steentje bijdragen. Ook een dikke dankjewel naar onze vrijwilligers die telkens weer klaarstonden. In het speciaal onze vrijwilligster Nicole die alles met betrekking tot Rieu regelt. 

Vrijwilligster Lisette schreef onderstaand gedicht: 
Een onderonsje…Een onderonsje…samen op dit betoverend mooie plein..
Een onderonsje.. even elkaar in de ogen kijken… wat is dit fijn…
Een onderonsje… vader en dochter, hand in hand..
Een onderonsje… hoe mooi is zo’n bijzondere band..

Willy en Peter Tieland schreven het volgende: ‘Wij hebben samen een droomavond gehad. Het concert was geweldig! De sfeer, de muziek, de dans was allemaal even mooi.En hoe wij behandeld zijn door Frans en Nel, de mensen van de wensambulance, dat is onvergetelijk. Ze waren zo verschrikkelijk lief en behulpzaam dat wij er nog steeds van nagenieten. Wat was het fijn’. Tot volgend jaar op het Vrijthof!

Foto's