Wensambulance Limburg

Wensambulance Limburg verzorgt wensritten voor mensen die ernstig ziek, bedlegerig of in de laatste fase van hun leven zijn voor wie gebruikmaken van regulier vervoer niet meer mogelijk is en er geen alternatieven zijn.

Het gaat vaak om ‘kleine’ dingen, momenten die voor velen vanzelfsprekend lijken.
Ondanks het grote verdriet kan iemand door de vervulling van zijn of haar wens weer even genieten. Een klein deel van de pijn kan voor even aan de kant worden gezet. Wat overblijft is een herinnering om voor altijd te koesteren.


Begeleiding

Wensambulance Limburg stelt een speciaal hiervoor ingerichte ambulance ter beschikking. Naast het vervoer met de ambulance neemt Wensambulance Limburg ook de begeleiding tijdens deze dag voor haar rekening. Waar de wens ook naartoe gaat, er gaan altijd kundige zorgverleners mee die zich hiervoor belangeloos inzetten. Daarnaast is er uiteraard ook plek voor meereizende gezins- of familieleden om mee te gaan.


Wensje

Wensambulance Limburg heeft een speciale kinderambulance ter beschikking die rijdt onder de naam Wensje. Lees meer over Wensje


Ook een wens?

Er zijn vele soorten wensen mogelijk. Groot of klein, voor jong of oud. Wilt u een wens indienen of kent u iemand in uw naaste omgeving die graag nog een laatste wens heeft? Neem dan contact op met onze stichting. Wij zullen er alles aan doen om deze wens te vervullen.

Laatste tweets

Facebook

Back To Top