Nog een keer genieten van André Rieu op het Vrijthof in Maastricht

Om 13.00 uur stapten wij in de wensambulance en reden richting Den Haag, waar wij rond 16.00 uur arriveerden bij WoonZorgcentrum Haaglanden, waar de heer Westerduin verblijft. De heenreis was goed verlopen, zonder file of oponthoud. Wij werden met open armen ontvangen. Mijnheer was met smacht op ons aan het wachten, samen met zijn familie, verzorgers en andere bekenden. De medewerkers van het woonzorgcentrum hadden voor stevige ‘lunchpakketten’ gezorgd die we mochten meenemen voor onderweg. Rond 16.30 uur vertrokken we met de wensambulance richting Andre Rieu en zijn orkest in Maastricht. Na een kleine eetpauze onderweg arriveerden we rond 19.40 uur mooi op tijd op het Vrijthof. Hier werden we hartelijk ontvangen door onze vrijwilliger John en de piccolo's van André Rieu. We troffen samen nog wat voorbereidingen, zodat de heer Westerduin, zijn zoon en dochter een fijne plek hadden om samen te genieten van het concert van Andre Rieu.
Al voor de start van het concert kwamen de 3 zangers onze wensvragers begroeten en gingen zij samen op de foto. Het concert begon prachtig. Maar helaas werden we nog geen 45 minuten later overvallen door een miezerbui, die even later veranderde in een behoorlijke regenbui! Maar dit mocht de pret niet drukken. Mijnheer heeft desondanks, samen met zijn zoon en dochter, genoten van een fantastisch concert. Omstreeks 00.00 uur was het concert afgelopen, waarna we ons gereedmaakten voor de terugweg. Rond 00.30 uur stapten we in de wensambulance om richting Den Haag te rijden. Mijnheer heeft tijdens de terugrit heerlijk geslapen. Omstreeks 2.30 uur kwamen we aan bij Wooncentrum Haaglanden. Ook toen werden wij prima ontvangen door het personeel en de contactpersoon die de wensrit had aangevraagd. We dronken nog snel even een kopje koffie en reden terug naar Venlo, waar we omstreeks 5.15 uur arriveerden.
Moe, maar met een voldaan gevoel! Iedereen heeft genoten van deze lange, maar vooral ontzettend mooie dag.
Wij willen daarom iedereen bedanken die eraan heeft meegewerkt om deze wensrit voor mijnheer en zijn kinderen tot een succes te maken!

Foto's