Herinneringen in West-Kappelle

Zaterdag 5 augustus zijn wij, Elise en Jack samen met Wensambulance Limburg vertrokken naar West-Kappelle, Zeeland. We wilden hier graag nog een dag naartoe, omdat we hier mooie herinneringen hebben..

Lees meer

Hoofdgast op eigen jeu de boules toernooi

Voor Jan is Jeu de boules altijd een grote passie geweest. Voordat hij ziek werd. was Jan iedere week op de baan te vinden. Hij is ook de grondlegger van het Jeu de boules toernooi....

Lees meer

Terugblik concerten André Rieu

We kijken terug op 3 waanzinnige weekenden bij André Rieu en zijn orkest op het Vrijthof. 12 avonden, 12 concerten en maar liefst 35 wensvragers hebben mogen genieten van een prachtige show.

Lees meer

Wij ontvingen een bijzonder cheque

Op zondag 23 juli mochten wij van Tanja en Bianca, de dochters van Frans Jansen waar wij 7 mei een wensrit voor verzorgden, een cheque in ontvangst nemen.

Lees meer

Nog een keer terug naar de paarden

Toen Maarten van Dijk, met 50 jaar paardrij-ervaring, op vrijdag 2 juni door het ongelukkige struikelen van zijn paard plots in het gras zich niet meer kon bewegen was het direct foute boel.

Lees meer

Mieterse dag gewenst!

Nadat ze door ziekte plotseling uit haar huis en omgeving was weggerukt had mam nog een hartenwens: een dagje naar huis in haar zo geliefde Offebêk …. en zo geschiedde.

Lees meer

Een eenvoudige, muzikale wens

Onze vrijwilligers Anita en Gerard gingen vandaag op pad met wensvraagster Tienneke, vergezeld door haar vriendin Toos. Tienneke wilde graag een bezoek brengen aan het Openluchttheater Velden..

Lees meer

Naar de Efteling…

Nog een keer in de Droomvlucht… Dat was wat Christa nog graag wilde. Wij brachten haar wens in vervulling.

Lees meer

Bezoek aan André Rieu

Maandag 15 mei zijn we met mevrouw Surowka naar de studio van André Rieu in Maastricht geweest. Mevrouw lijdt aan ALS en is al jaren groot fan.

Lees meer

Genieten bij Peerkesbosch

Deze dag is voor ons niet in woorden te beschrijven. Op deze leeftijd hoop je niet dat je hoeft te verlangen naar een dag met de wensambulance, maar toch was het zo, en wat hebben we samen genoten!

Lees meer

Uitwaaien op het strand in Scheveningen

Vandaag een aanvraag doen om morgen met de wensambulance een wensrit naar Scheveningen te maken…. ‘Kan dat?’ ‘Jazeker!’ was het antwoord van de Wenscoördinator van de Wensambulance.

Lees meer

Een dagje naar de zee!

Een dagje naar de zee! Dat is wat onze oma, omi, mam, vrouw en beste vriendin, nog het liefste wilden.” Wij maakten het mogelijk en de familie schreef een mooi verslag.

Lees meer

Een bijzondere spreekbeurt

Vorige week vrijdag heb ik mijn spreekbeurt gehouden over de wensambulance. Het onderwerp heb ik gekozen omdat we vorig jaar een dagje weg zijn geweest met de wensambulance.

Lees meer

vliegtuigspotten op Eindhoven Airport!

‘Opa wat zou je nog heel graag willen doen?’ Het antwoord luidde: vliegtuigspotten op Eindhoven Airport! en dat hebben vrijwilligers Paul B en Paul P met onze wensvrager en zijn familie gedaan.

Lees meer

Laatste dagje Zandvoort

Op 18 januari maakten wij een mooie wensrit naar Zandvoort met mevrouw Jennissen. Onlangs ontvingen wij van haar familie nog een liefdevol bericht over deze dag.

Lees meer

Laot ós naor ut Zuuje gaon

Vorige maand verzorgden wij een wensrit voor de heer Vijgenboom. Tijdens deze bijzondere dag is er geld ingezameld voor onze stichting. Wij willen de familie nogmaals bedanken voor dit mooie gebaar!

Lees meer

Daar bij die molen

Vandaag reden we de wensrit van mevrouw Teunissen, die graag een bezoek wilde brengen aan de molen en forellenkwekerij in Blitterswijck.

Lees meer

Speciale rit met dubbele gevoelens…

Rond half twee kwam de wensambulance met onze vrijwilligers John en Rini voorrijden bij de wensvragers Henk en Riny in het mooie plaatsje America. Voor een bijzondere rit met een lach en een traan....

Lees meer

Wensrit Renesse

Het was de wens van de heer en mevrouw van Meegen om nog één keer naar Renesse te gaan. Samen met hun gezin en onze vrijwilligers gingen zij op stap.

Lees meer

Terugblik Kerstconcerten André Rieu

We blikken nog een keer terug op de mooie reeks kerstconcerten van André Rieu en zijn Johann Strauss orkest, waar wij met maar liefst 10 wensvragers bij aanwezig mochten zijn.

Lees meer

Een kleine wens met een grote impact

En dan komt het moment dat je toe moet geven dat je vader niet langer thuis kan blijven en naar een hospice moet. Een moeilijke beslissing als je niet weet wat een hospice eigenlijk inhoudt......

Lees meer

Bijzonder afscheid van collega's

Op maandag 28 november kregen we een spoedoproep: De heer van de Putten wilde graag nog een keer naar zijn werk om zijn collega’s te bezoeken. Daarna zou hij graag nog even naar zijn huis gaan.

Lees meer

Nog een keer op bezoek bij André Rieu

Afgelopen week overleed Henk Lievestro. Een bezoek aan het concert van André Rieu en zijn orkest was zijn grootste, laatste wens. Wij brachten hem erheen in juli van dit jaar.

Lees meer

Een eenvoudige wens met veel betekenis

Onze wensvrager Antje Visser wilde graag nog een keer een bezoek brengen aan het graf van haar man op de algemene begraafplaats in Brunssum. Hij is medio 2021 overleden.

Lees meer

Lang gekoesterde wens komt in vervulling

Onze wensaanvragers hadden de wens om nog een keer op bezoek te gaan bij hun goede vriendin in Amsterdam. Wij brachten deze langgekoesterde wens in vervulling. Lees hier verder..

Lees meer

Vrijwilligersdag van onze stichting

Als blijk van waardering voor alle vrijwilligers van de stichting vond er op zaterdag 29 oktober een vrijwilligersdag plaats op de parken Limburgse Peel en Het Meerdal.

Lees meer

Overhandiging speciale strandbrancard

Gisteren werd door de Clement Group in Weert een speciale strandbrancard aan ons overhandigd. Een bijzonder apparaat dat zo veel meer kan betekenen voor onze wensvragers”, aldus Hay Trienekens.

Lees meer

Archief

Back To Top