Winters geluk met de hele familie

Wij, vrijwilligers Lisette, José en Paul, verzorgden gisteren een wensrit voor Hennie Alaerds, die graag nog een keer naar de schaatsbaan wilde gaan, samen met haar kinderen en kleinkinderen. Hennie verblijft momenteel in de hospice in Horst, waar wij bij aankomst uit volle borst een swingende serenade voor haar verjaardag brachten: ‘Happy birthday!’

Vervolgens zetten we koers naar de schaatsbaan in Horst, samen met de kinderen en de 7 kleinkinderen, in leeftijd variërend van een half jaar tot 7 jaar. Gelukkig was de baan overdekt, zodat we geen last hadden van de regen. Bij de schaatsbaan kregen de kleintjes schaatsijzers, net als hun papa’s. Wij kregen toestemming om ook met de brancard het ijs op te gaan. Daar hebben we enthousiast gehoor aan gegeven. Het eerste rondje reden we in  38,7 seconden en het tweede rondje ging nog sneller, onder aanmoediging van de hele familie. De kinderen hebben zich goed uitgeleefd en zelfs de grootste ‘kinderen’ hebben genoten. Bij terugkomst in de hospice werden we getrakteerd op koffie met vlaai.Als kers op de taart kregen we ook nog een donatie voor de Stichting Wensambulance Limburg. Waarvoor onze hartelijke dank!De familie heeft de dag feestelijk afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

Voor onze vrijwilligster José was deze rit de vuurdoop. Zij ging voor de eerste keer met ons mee en is uiteraard geslaagd als begeleider. Deze eerste wensrit is José goed bevallen.  

Foto's