Naar de verjaardag van je dochter in Utrecht

Rond de klok van kwart voor tien kwamen onze vrijwilligers Rob en Rini voorrijden bij het hospice in Geleen. Zij maakten kennis met onze wensvrager mevrouw Leny Creemers.
Zij was wél dolblij dat ze vandaag naar haar dochter kon gaan, maar was helaas gisteren nog gevallen, waaraan ze een erg pijnlijke schouder had overgehouden.
Zo voorzichtig mogelijk en met ondersteuning van enkele kussens hielpen Rob en Rini Leny om op de brancard plaats te nemen, waarbij het pas aangeschafte draaiplateau een handig hulpmiddel was.
Ondertussen was haar goede vriendin Lea ook gearriveerd en toen kon de reis naar Utrecht beginnen. We kwamen rond de klok van 12 uur aan in de straat van dochter Monique. Zij had ons gevolgd via de telefoon en stond ons aan het einde van de straat zwaaiend op te wachten. Een emotioneel moment volgde toen moeder uit de ambulance kwam…
Onze vrijwilligers brachten mevrouw in de rolstoel naar de woning van haar dochter, waar een heerlijke lunch voor iedereen klaarstond. Monique had het oude recept van de tomatensoep van haar moeder weer naar boven gehaald en deze smaakte heerlijk. Na de lunch, met nog allerlei andere lekkere dingen, was het tijd om heel even uit te rusten op de bank. Hierna kwamen nog wat buren en bekenden bij moeder langs. Rond de klok van vijf uur begon het gezelschap aan de terugreis. Het spitsuur gooide enige roet in het eten, maar rond 8 uur kwamen we weer in Geleen aan. Het personeel van het hospice ontving ons weer heel vriendelijk. Vermoeid, maar dolgelukkig dat ze deze dag nog had kunnen meemaken, zocht Leny snel haar vertrouwde bedje op.

Kort na haar wensrit is mevrouw Creemers helaas overleden. Wij wensen de familie veel sterkte toe met dit grote verlies.

Foto's