Liefde voor de muziek en Omroep Venray

Afgelopen vrijdag haalden onze vrijwilligers Diana en Rob mevrouw Marion Minten op in het hospice in Venray. Zij heeft jarenlang als vrijwilliger gewerkt op de redactie van Omroep Venray en maakte daar, samen met collega’s, met veel passie en energie radio- en televisieprogramma’s. Marion wilde heel graag nog aanwezig zijn op het vrijwilligersfeest van deze omroep.
Wij zijn dankbaar dat we deze laatste wens voor haar mochten vervullen.
Tot ons verdriet hebben we inmiddels vernomen dat Marion Minten afgelopen zaterdag is overleden. Wij wensen haar familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.  

Een hartverwarmend bezoek  
Na een korte rit arriveerden we op de feestlocatie, waar haar medevrijwilligers Marion hartelijk ontvingen. Als verrassing hadden zij een filmpje gemaakt, waarin regionale en nationale artiesten haar bedankten voor haar inzet. Plotseling klonk het winnende lied van het songfestival van 1975 uit de geluidsboxen: ‘Dinge-dong’ van de groep Teach-In. Speciaal voor Marion was Getty Kaspers, de zangeres van het liedje, naar Venray gekomen om live voor haar op te treden. Een bijzonder gebaar, dat het bezoek extra glans gaf.
Na afloop van het optreden knuffelden zij elkaar stevig, als uiting van dank en genegenheid.  
We aten samen nog een lekker ijsje en daarna nam Marion persoonlijk afscheid van de medevrijwilligers die haar dierbaar waren.
We vertrokken onder luid applaus weer met de wensambulance richting het hospice. Marion genoot zichtbaar na van de mooie bijeenkomst.  

Omroep Venray plaatste vandaag op hun website een bericht om Marion Minten te herdenken:
https://www.omroepvenray.nl/omroep-venray-nieuws/item/895-marion-minten-overlerleden
 

Foto's