Een bijzondere donatie van wensvrager en familie

Onlangs hebben we donaties ingezameld voor Wensambulance Limburg. De Wensambulance vervulde namelijk een  laatste wens voor onze man en vader Wiel. Hij heeft met ons nog een keer de kasteeltuinen in Arcen kunnen bezoeken. En dat betekende zo veel voor hem! Hij was een bloemen en planten liefhebber in hart en nieren en genoot zichtbaar van deze dag. Ook voor ons was het heel bijzonder maar uiteraard ook emotioneel. Want mede door de Wensambulance was het mogelijk om samen nog een mooie dag te beleven. En je wilt er niet over nadenken maar dan toch ineens is alle hulp nodig. 

Nu wilde Wiel en wij graag iets terugdoen om anderen dezelfde kans te geven om voor hun ongeneeslijk zieke dierbare nog een laatste wens in vervulling te laten gaan. 

We hebben een mooi bedrag van € 642,07 in mogen zamelen. Dat was tevens een duidelijke wens van Wiel om donaties in te zamelen voor het goede doel die ook hem en ons deze prachtige dag hebben bezorgd. We willen dan ook eenieder die een donatie heeft gedaan hiervoor hartelijk bedanken. 

En natuurlijk een hele grote dankjewel aan Paul & Nicole van de Wensambulance en natuurlijk alle vrijwillers die dit mogelijk maken. Zij hebben ons tijdens deze dag geweldig begeleid. Ze zijn er voor je en luisteren ook naar jouw verhaal. Echte toppers! 

Als je ook wilt bijdragen aan dit mooie initiatief, doe het dan absoluut. We hopen het allemaal nooit nodig te hebben maar het is wel heel erg bijzonder dat het kan mocht het nodig zijn. Samen kunnen we een beetje hoop en geluk verspreiden.

Foto's