Voorzitter Huub Gubbels, voormalig hoofd Ambulancezorg GGD Zuid Limburg

“Vanuit mijn achtergrond ben ik altijd betrokken geweest bij de zorg. In de ambulancepraktijk is het steeds moeilijker om tijd en ruimte te maken voor uitzonderingen op de normale zorgvragen. Ik ben dan ook blij dat we als stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging - met hulp van en dankzij de vele vrijwilligers - mogelijkheden kunnen creëren voor mensen die nog een laatste wens hebben. Het is voor mij dan ook een voorrecht om als voorzitter deze stichting in beweging te mogen brengen.”

Peter Lommen

Het is heel motiverend tijd en energie te steken in de Stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging. Een prachtig initiatief en aanvulling op de reguliere zorg

Peter Bouwels

Wensambulance Limburg, uw wens in beweging. De naam zegt het al. Het in gang zetten van een wens. Een wens die een speciale groep kwetsbare mensen in onze samenleving nog graag in vervulling ziet gaan. Hoe mooi is het als een grote groep vrijwilligers met passie dan ook als onderdeel van deze vaak laatste wensen hun steentje hieraan kunnen bijdragen. Vrijwilligers met passie zijn hiervoor nodig evenals de vele bedrijven en overige instellingen die de Stichting ondersteunen. Ik ben er dan ook trots op om als bestuurslid mijn steentje te kunnen bijdragen aan deze Stichting en hoop mijn 35 jaar ervaring in de gezondheidszorg te kunnen delen met mijn overige bestuursleden en de Stichting.

Thomas Gelissen

Soms is het leven oneerlijk. Dan zijn vanzelfsprekendheden voor de ene bijna onmogelijkheden voor de ander. De stichting Wensambulance Limburg probeert daar wat aan te doen. Door een laatste wens van iemand mogelijk te maken. En daarmee om de wereld iets eerlijker en warmer te maken. Dat ideaal en het feit dat er zovele vrijwilligers voor de stichting actief zijn is een grote stimulans voor mij om me als bestuurslid voor deze stichting in te zetten.


Nathalie Peters

Dagelijks ben ik bezig met het geven van net dat beetje extra, en Zorg te bieden met een hoofdletter Z. Dit zowel als SEH-arts op de werkvloer maar ook als medisch manager van de SEH van het Viecuri ziekenhuis en AmbulanceZorg Limburg Noord Aandacht voor het individu vind ik daarbij erg belangrijk. Ik ben er trots op dat ik mijn (medische) kennis ook in kan zetten voor deze speciale groep wensvragers, die het zo verdiend, en kan bijdragen aan het verwezenlijken van hun meestal laatste wens.

Laatste tweets

Facebook

Back To Top