Voorzitter Huub Gubbels, voormalig hoofd Ambulancezorg GGD Zuid Limburg

“Vanuit mijn achtergrond ben ik altijd betrokken geweest bij de zorg. In de ambulancepraktijk is het steeds moeilijker om tijd en ruimte te maken voor uitzonderingen op de normale zorgvragen. Ik ben dan ook blij dat we als stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging - met hulp van en dankzij de vele vrijwilligers - mogelijkheden kunnen creëren voor mensen die nog een laatste wens hebben. Het is voor mij dan ook een voorrecht om als voorzitter deze stichting in beweging te mogen brengen.”

Peter Lommen

Het is heel motiverend tijd en energie te steken in de Stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging. Een prachtig initiatief en aanvulling op de reguliere zorg

  

Thomas Gelissen

Soms is het leven oneerlijk. Dan zijn vanzelfsprekendheden voor de ene bijna onmogelijkheden voor de ander. De stichting Wensambulance Limburg probeert daar wat aan te doen. Door een laatste wens van iemand mogelijk te maken. En daarmee om de wereld iets eerlijker en warmer te maken. Dat ideaal en het feit dat er zovele vrijwilligers voor de stichting actief zijn is een grote stimulans voor mij om me als bestuurslid voor deze stichting in te zetten.


Nathalie Peters

Dagelijks ben ik bezig met het geven van net dat beetje extra, en Zorg te bieden met een hoofdletter Z. Dit zowel als SEH-arts op de werkvloer maar ook als medisch manager van de SEH van het Viecuri ziekenhuis en AmbulanceZorg Limburg Noord Aandacht voor het individu vind ik daarbij erg belangrijk. Ik ben er trots op dat ik mijn (medische) kennis ook in kan zetten voor deze speciale groep wensvragers, die het zo verdiend, en kan bijdragen aan het verwezenlijken van hun meestal laatste wens.  


 Lilian Poulsen
 Ik liep al een tijdje rond met de gedachte hoe ik naast mijn werk (Zuyderland Thuiszorg) invulling kon geven aan een mooi initiatief waar mijn bijdrage van waarde zou kunnen zijn. Totdat ik gevraagd werd om toe te treden tot het bestuur van Wensambulance Limburg. Een optie die meteen oké voelde! Dit is vrijwilligerswerk waar je van waarde kunt zijn door een wens van mensen in hun laatste levensfase te mogen vervullen. Enkele collegae van de Thuiszorg (waar in werk) zijn ook al vrijwilliger bij de Wensambulance als chauffeur of begeleider, onze helden! Ik vind het fijn om deel uit te mogen van een bestuur, een groep gemotiveerde mensen met verschillende achtergrond, allen met dezelfde positieve doelstelling: wensen in vervulling laten gaan. Ik heb volmondig ‘ja’ gezegd tegen de vraag of ik bestuurslid wilde worden en ga de portefeuille ‘Opleiden en trainen’ overnemen.

Laatste tweets

Facebook

Back To Top