Wensrit Renesse

Op zondag 29 januari haalden onze vrijwilligers Marianne en Noud de heer en mevrouw van Meegen op, om samen met hun gezin naar Renesse te gaan. Renesse, de plaats waar de familie vele jaren samen op vakantie is geweest en altijd heeft genoten van het strand en de zee. Onderweg stopte het gezelschap bij het wegrestaurant waar het gezin elke keer als de reis naar Renesse ging een tussenstop maakte. Een dierbare plek.

Bij aankomst in Renesse stond het bezoek aan strand en zee als eerste op het programma. De heer van Meegen stuurde vol overgave de strandrolstoel over het strand. Fijn om te zien hoeveel plezier hij had dit nog te kunnen doen. Het gezin genoot met volle teugen van het samenzijn op het strand en bij de zee. 

Voor de lunch ging het gezelschap naar een strandtent, waar de medewerkers hen zeer gastvrij en hartelijk ontvingen. Zij hadden een aparte ruimte gereserveerd, zodat de gasten in alle rust samen konden genieten. Een warm welkom! Een compliment voor de medewerkers is op zijn plaats. 

Het was een lange, maar heel bijzondere dag met mooie, nieuwe herinneringen.

Foto's