Overhandiging speciale strandbrancard

Hay is al jaren vrijwilliger binnen de Stichting Wensambulance en onder andere medeverantwoordelijk voor het wagenpark. “Als we met een wensvrager bijvoorbeeld naar het strand gingen, moesten we deze vanaf de brancard overhevelen naar een strandbancard. Dat was vanwege de gesteldheid van sommige wensvragers niet altijd mogelijk. Met dit mooi exemplaar hoeft dat niet meer en kunnen we meer wensvragers daadwerkelijk belonen”, vertelt Thomas Gelissen (bestuurslid Wensambulance Limburg).

Een bijzondere mooie gift Clement Group plaatst tijdens de kerst een grote kerstboom in Weert waarin wensen kunnen worden gehangen. Bijna twee jaargeleden werd door één van de vrijwilligers van Wensambulance Limburg de wens voor een nieuwe strandbancard in de boom gehangen. “Vanuit onze expertise en core business werd dit idee als nel door ons managementteam omarmd”, vertelt Maurice Peeters. “In nauw overleg met de mensen van Wensambulance Limburg zijn we rond de tafel gaan zitten, zijn we gaan tekenen en hebben we modellen gemaakt, getest en bijgesteld waarvan dit uiteindelijk het resultaat is.

”Het was een heel proces om tot het gewenste eindresultaat te komen, waarbij we alle eisen en wensen vanuit de vrijwilligers van de Stichting Wensambulance hebben willen vervullen. We hebben niet voor niets ‘excellence in metal fabrication’ onder onze naam staan. Als we niet tevreden zijn, gaat het ook niet de deur uit”, vertelt directeur Mart Clement trots.

Op de foto vlnr Thomas Gelissen, Mart Clement, Maurice Peeters en Hay Trienekens

Foto's