De sponsorloop van leerlingen Basisschool de Stapsteen was zeer succesvol!

Daar wachtte hem een grote verrassing in de vorm van een cheque ter waarde van ruim €10.000,-! Dit indrukwekkende bedrag hebben de 540 leerlingen van de school opgehaald met hun jaarlijkse sponsorloop, die dit jaar gekoppeld was aan de Koningsspelen.  
Elk jaar kiest een van de werkgroepen van de school als ‘goed doel’ een stichting of organisatie waaraan de opbrengst van deze sponsorloop gedoneerd wordt. Dit jaar viel de eer te beurt aan de werkgroep Koningsspelen. Deze werkgroep, bestaande uit vier leerkrachten en een aantal ouders van de ouderraad, heeft De Stichting Wensambulance Limburg voorgedragen. Met duidelijke redenen: ze kozen voor een goed doel in de directe omgeving, dat relatief minder vaak donaties ontvangt.  
Alle leerlingen hadden zelf sponsoren gezocht, voordat ze aan de loop begonnen. En met succes! Directie en leerkrachten van de school waren blij verrast. Zij hadden niet verwacht dat de leerlingen zoveel geld zouden ophalen. Er waren zelfs enkele leerlingen die alleen al meer dan €100,- had ingezameld. Het gemiddelde van alle klassen was €400,-.
De leerlingen van groep 7a van juf Kim haalden het hoogste groepsbedrag op: €867,91. Zij mochten aan het eind van de Koningsspelen, samen met meester Ruben als vertegenwoordiger van de werkgroep, het geld officieel overhandigen aan Noud. Een waardige afsluiting van een mooie dag.  

Zowel Noud als al zijn collega’s van de Wensambulance zijn zeer onder de indruk van de geweldige donatie!  
Wij bedanken alle leerlingen, leerkrachten, ouders en sponsoren voor dit prachtige gebaar.
Met jullie geld kunnen we weer veel mensen een gedenkwaardige dag bezorgen.

https://www.destapsteen.nl/  

   

Foto's