Vacature coördinator promotie activiteiten

Stichting Wensambulance Limburg vervult ongeveer 150 (laatste) wensritten per jaar voor mensen die ernstig ziek, bedlegerig of in de laatste fase van hun leven zijn. Dit kunnen we realiseren door de inzet van een gemotiveerde groep vrijwilligers (ongeveer 130) die allemaal een taak hebben binnen de organisatie, variërend van het voorbereiden en/of begeleiden van de wensritten, het onderhoud van de ambulances, het verzorgen van bijscholing tot het werven van financiële middelen en het verzorgen van de voorlichting en promotie.

Omdat onze huidige vrijwilliger na 8 jaar graag het stokje wil overdragen zijn we op zoek een nieuwe Coördinator promotie activiteiten (onbezoldigd)

Wie zoeken we:

-  Is het vervullen van een wens voor jou een bron van inspiratie?
-  Lijkt het jou een mooie uitdaging om je marketing skills voor de Stichting Wensambulance in te zetten?
-  Leg jij, als ervaren marketeer, graag de basis voor een brede waaier aan onze marketingdoelstellingen, om zowel wensvragers, sponsoren als onze vrijwilligers te bereiken?
Dan ben jij onze gedroomde nieuwe collega. Deze leuke uitdaging is zeer veelzijdig. Jij coördineert samen met collega’s een groep vrijwilligers die het leuk vinden om promotie activiteiten te vervullen. Maar je toont ook zelf (in overleg met het bestuur) initiatief om Wensambulance Limburg te promoten.

Enkele taken:
 -   Het geven van presentaties over de stichting en de vrijwilligers hierin begeleiden en aansturen;
-    Het coördineren dat Wensambulance Limburg aanwezig is bij activiteiten, beurzen, symposia, markten en/of braderieën;
-    Het coördineren of werven van gelden voor het vervullen van wensritten zoals het verkopen van wensbeertjes en wens ambulance-autootjes;
-    Het mede adviseren binnen de werkgroep communicatie & promotie van activiteiten;
Goed om te weten:
-    De tijdsinvestering is gemiddeld 2 tot 3 uur per week;
-    Je maakt deel uit van een team professionals. Samen gaan wij zorgdragen voor een verbeterslag en het versterken van onze naam binnen onze provincie;

Herken jij jezelf in de omschrijving van Coördinator promotie activiteiten en lever jij graag een vrijwillige bijdrage aan deze goede doelen stichting? Dan kijken wij uit naar je reactie!

-    Vertel ons in een brief of mail kort, maar krachtig hoe jij aan de hand van je persoonlijkheid, kennis en ervaring de Stichting Wensambulance kunt ondersteunen.
-    Reageren kan via info@wensambulancelimburg.nl
-    Wil je graag meer informatie, dan kun je contact opnemen met Huub Gubbels (voorzitter) 06-54 22 70 17 of Peter Mingels (bestuurslid werkgroep communicatie & promotie) 06-34 05 35 93.

Foto's