400 kilometer fietsen in 1 dag, kan dat?

Om aandacht te vragen voor de stichting wensambulance Limburg fietsen vijf Hegelsommers op 5 september een tocht van 400 kilometer rondom de mooie provincie Limburg.. in 1 dag.

Wij zijn Noël, Emiel, Ruud, Williamd en Marco uit Hegelsom en willen graag iets doen voor de stichting wensambulance Limburg. We zijn gezond en fietsen graag. Gezond zijn is een voorrecht en dat willen we benutten. Stichting wensambulance zet zich in om mensen te helpen die het écht nodig hebben. Zeker in deze vreemde tijden waar ‘normale’ zaken helemaal niet zo normaal meer zijn.

Wat is het doel? Maximaal aandacht vragen voor de wensambulance. Ons doel is dat in heel Limburg en omstreken duidelijk is wat de stichting doet: Het onmogelijke mogelijk maken; wensritten vervullen voor mensen die ernstig ziek zijn. Behalve aandacht vragen en duidelijk omschrijven wat de stichting doet, willen we ook donaties ophalen en hopelijk bij de finish ook nog een mooi bedrag overhandigen. Het spreekt voor zich dat de centen goed gebruikt kunnen worden.

Laatste tweets

Facebook

Back To Top