Kwaliteitsnorm Samenwerkende Wensambulances Nederland

Samen hebben wij één gezamenlijke Kwaliteitsnorm vastgesteld. Middels deze Kwaliteitsnorm krijgt men inzage in de werkwijze, professionaliteit en de kwaliteit die de Samenwerkende Wensambulances bieden. Er staan opgestelde eisen in benoemd waaraan de Samenwerkende Wensambulances zich conformeren.

Op deze wijze stralen wij naar onze wensvragers alsook naar de verschillende zorginstellingen uit dat wij op verschillende gebieden eenduidigheid tonen, wat zorgt voor nog meer vertrouwen in de Samenwerkende Wensambulances. Deze Kwaliteitsnorm is een belangrijke mijlpaal voor ons. Wij zijn blij met het opgestelde document en de stap naar verdere professionalisering die wij hiermee hebben gezet. Deze Kwaliteitsnorm zal elk jaar worden geëvalueerd en desgewenst aangepast worden. Zo blijft het document actueel.

Met trots delen wij met u het bericht dat de Kwaliteitsnorm Samenwerkende Wensambulances Nederland een feit is. De eigen identiteit van de verschillende Wensambulances blijft daarbij gewaarborgd.

“Samen komen is een begin; samen blijven is een vooruitgang; samen werken is een succes“

Foto's